SPØRGSMÅL OG SVAR

Vi har samlet de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet i forhold til RCoyalisten og de Royal Copenhagen produkter som vi sælger. Hvis nedenstående ikke besvarer lige netop dit spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen.

1. Er det ægte Royal Copenhagen porcelæn?

Ja, vi køber og sælger kun porcelæn, der er produceret af Royal Copenhagen.

2. Er porcelænet nyt?

Nej, vi køber alt vores porcelæn brugt fra private. Når vi modtager porcelænet, så foretager vi en grundig gennemgang og rengøring af porcelænet, der sikre at det fremstår i bedst mulig stand.

3. Er der original emballage og/eller brudgaranti med til porcelænet?

Det er ikke altid, at der er original emballage eller brudgaranti med til porcelænet. Under produktbeskrivelsen kan du se, hvad der gør sig gældende for et givent produkt.

4. Hvilken sortering er porcelænet og hvad er forskellen?

Sorteringen på et givent produkt fremgår af produktbeskrivelsen. Sorteringen betyder følgende:

  • 1. sortering: Produkt uden fejl eller mangler
  • 2. sortering: Produkt hvor der kan forekomme små fejl, som: nister, glasurfejl, skævheder og malerfejl samt ujævnheder (kendetegnes med 1 ridse gennem de tre bølger) 
  • 3. og 4. sortering - også kendt som medarbejder sortering: Produkt forekommer med fejl, som: nister, glasurfejl, skævheder og malerfejl samt ujævnheder (kendetegnes med 2 og 3 ridser gennem de tre bølger)  

5. Hvordan vurdere i standen af porcelænet?

Når vi gennemgår porcelænet, så vurdere vi standen ud fra om én eller flere af nedenstående kategorier gør sig gældende:

  Brugsspor Male/Glasurfejl Reparation Afslag
Perfekt
Meget god x
God x x
Dårlig x x x
Meget dårlig x x x x

6. Hvordan ser porcelænet ud?

Alle produktbeskrivelser indeholder et produktbillede. Produktbilledet vil ofte være et modelbillede, der tilsvarer hvordan produktet ser ud, men der kan forekomme afvigelse i forhold til mønster og farve. Har du behov for flere billeder, så kontakt os endelig.

7. Hvor kan jeg se og afhente porcelænet?

Du er velkommen til at se og afhente porcelænet i Skovlunde efter aftale. Vi har sikret, at dette sker forsvarligt og i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer for Covid-19.

8. Hvor hurtigt leveres porcelænet?

Porcelænet afsendes indenfor 1 til 2 dage efter at købet er foretaget, hvorefter det må forventes at transporten tager mellem 1 og 3 hverdage indenfor Danmark - længere tider kan forventes internationalt. RCoyalisten benytter som udgangspunkt GLS og Postnord, men hvis andet ønskes så kontakt os.

9. Kan jeg sælge mit porcelæn til jer?

Ja, vi er altid på jagt efter nyt porcelæn. Du kan læse mere her.