HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelserne gælder for forbrugeres køb af varer på www.rcoyalisten.dk og er sidst opdateret 12. juli, 2023.
Siden ejes og drives af:
RCoyalisten

CVR-nr. 41040408
Torvevej 36K
2740 Skovlunde
Tlf. (+45) 28 10 02 09
info@rcoyalisten.dk

1. Betaling

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: MobilePay, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro. Beløbet trækkes, når handlen afsluttes. Alle varer solgt på webshoppen er underlagt brugtmomsordningen og der kan dermed ikke fratrækkes moms af det samlet beløb.

Anyday betalingsmuligheden er tilgængelig for køb på 300,- DKK eller mere. Når du vælger at betale med Anyday, trækker vi den første betaling, når din vare afsendes. Efterfølgende vil du betale en månedlig ydelse den sidste hverdag i hver måned. Antallet af månedlige ydelser starter fra fire måneder og kan variere afhængigt af din valgte betalingsplan. Størrelsen på hver ydelse bestemmes af din ordres samlede beløb, din valgte flexydelse og den specifikke betalingsplan, du har valgt. Husk, at hvis du betaler alle rater til tiden, påløber der ingen renter eller gebyrer. Skulle du returnere dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk blive annulleret. Yderligere detaljer og vilkår for brug af Anyday kan findes her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

Vi forholder os retten til at annullere ordren, hvis der fremgår fejl i prisen eller produktbeskrivelsen.

2. Levering

Vi tilbyder at levere varer til adresser i Danmark og andre udvalgte lande. Afsendelse af varer sker indenfor 1 til 2 hverdag med følgende leveringsleverandør: GLS og PostNord. Hvis andet ønskes eller du bor i et land, hvor det ikke er muligt med levering på nuværende tidspunkt, så kontakt os venligst.

3. Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse under afsnittet ”tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse”.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag og søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

4. Undtagelser til fortrydelsesretten

4.1. Sådan fortryder du

Du fortryder ved at give os klar besked om, at du fortryder. Dette kan ske enten via e-mail til info@rcoyalisten.dk eller kontakt os. Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den, uden samtidig at give besked om, at du fortryder. Du kan benytte standardfortrydelsesformular, som er gengivet nedenfor i 4.2, men det er ikke obligatorisk.

4.2. Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende:

"Til RCoyalisten,

Jeg [Navn] meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer: [Returneret varer]. Bestilt den [Dato] og modtaget den [Dato].

[Underskrift] (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dags dato: [Dato]"

[] = Felter skal udfyldes

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

5. Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til:

RCoyalisten
Torvevej 36K
2740 Skovlunde
Danmark

Varen sendes uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. Du skal selv betale for returnering af varen.

5.1. Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi betalingen der relatere sig til den returneret vare, herunder også eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke ekstra omkostninger, når du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder. Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

5.2. Varens stand ved returnering og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af en vares værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen. Emballagen må åbnes, men ikke ødelægges. Hvis emballagen mangler eller er ødelagt, kan det udgøre en værdiforringelse, som du hæfter for.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv forsendelsesomkostningen samt risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

6. Reklamation

Ved køb af varer finder købelovens regler anvendelse.

7. Klagemuligheder

Kan vi ikke blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes hus: https://kpo.naevneneshus.dk.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: info@rcoyalisten.dk.