HVAD ER RCOYALISTEN?

RCoyalisten er skabt ud fra et ønske om, at kombinere det ikoniske Royal Copenhagen porcelæn med genbrug - og derigennem sikre, at endnu flere kan opleve glæden ved det smukke porcelæn.

Historien om RCoyalisten tager sit afsæt i sommeren 2019, hvor et lille sommerferieprojekt udviklede sig til et ønske og drøm om, at kombinere en kærlighed og fascination for Royal Copenhagen porcelæn med genbrug og de aller bedste priser. Dette resulterede i, at RCoyalisten i 2020 blev etableret som selvstændig virksomhed, fik opbygget et stærkt fællesskab på sociale medier og lancerede RCoyalisten.dk - en førende secondhand webshop indenfor køb og salg af Royal Copenhagen porcelæn. 
Men RCoyalisten blev ikke alene skabt ud fra hårdt arbejde og dedikation. Vi har fra dag ét oplevet en enorm støtte og interesse for RCoyalisten fra vores mange følgere og kunder. De har ligeledes haft et ønske om, at støtte en virksomhed og projekt, der gennem genbrug kan genskabe en fornyet glæde omkring det smukke Royal Copenhagen porcelæn, som vi alle elsker. RCoyalisten er stadig en ung virksomhed, men vi står overfor en spændende rejse, som vil medvirke til, at vi sammen kan sætte fokus på det smukke Royal Copenhagen porcelæn, genbrug og ikke mindst vores stærke fællesskab.

Tak for interessen i RCoyalisten!

Anders Boyer Nielsen
Ejer af RCoyalisten