SKAL DU SÆLGE DIT ROYAL COPENHAGEN PORCELÆN?

Overvejer du at sælge eller ønsker du blot en uvildig gennemgang og vurdering af dit Royal Copenhagen porcelæn, så kan RCoyalisten hjælpe dig og vi gør det samtidig helt gratis

Har du enten noget Royal Copenhagen porcelæn i overskud eller er du blot nysgerrig på værdien - måske fordi det er porcelæn som du har arvet, som du ønsker at udskifte eller som måske bare står og samler støv? Så har vi udarbejdet en simpel tilgang, hvorved du hurtigt kan få en vurdering af dit Royal Copenhagen porcelæn, samt modtage et uforpligtende tilbud:

 

 

Alt hvad du skal gøre er, at tage et par billeder, som tydeligt viser de forskellige dele og deres stempler, samt kort beskrive delenes stand og sortering. Herefter sender du oplysningerne via vores kontaktformular eller via e-mail. Så snart vi har modtaget oplysningerne, vil vi hurtigst muligt foretage en vurdering af porcelænet og vende tilbage med et uforpligtende tilbud.

Acceptere du vores tilbud, så garanterer vi:

✓Kontant betaling, ✓Hurtig afhentning ✓Nyt og godt hjem til dit porcelæn

(OBS: Vi tilbyder på nuværende tidspunkt ikke vurdering eller opkøb af ældre figurer, platter eller stel, som ikke er Musselmalet.)